Barcelona, under noen omstendigheter

Barcelona, under noen omstendigheter, hadde ingen rett til å tape en kamp mot et lag som nettopp kommet tilbake til Eksempel etter et tiår med fravær, en evighet av fotball-standarder. Men disse tingene skjer noen ganger, husker den 11. September 2010 år “Barcelona” Josep Guardiola sensasjonelt tapt i hjemmet match “Hercules”, sluppet to mål.

Eller tap av “Lleida” i November 1993, igjen på camp Nou. Snakker om klubben, som har holdt i sin historie bare to sesonger i Eksempelet, første gang på 50-tallet av forrige århundre, den andre i samme sesong i 1993/1994, de resultater som teamet vellykket fløy tilbake og er nå tapte i tredje divisjon. Barca så nådde Champions League-finalen og vant mesterskapet, men dette ble bare mulig etter slike slaps fra “Lleida” eller “Hercules”. Etter nøyaktig seks år etter at den samsvarer med “Hercules,” var en ydmykelse “alavesa”.

Luis Enrique har faktisk nå havnet i en situasjon som ville teste treneren. Lionel Messi og Luis Suarez ble lei etter kamper for landslaget, Neymar har nettopp kommet hjem fra Ol, unnlate å riktig slappe av, og Ter Stegen er skadet. Med alle som Enrique trenger å tenke på kampen mot Celtic, som vil finne sted på tirsdag. Til-trener Barca, det var et dilemma, og han bestemte seg for å gi Messi og suárez for å hvile. Neymar dukket opp på feltet, også i “Barcelona” debuterte Paco alcácer og Jasper Cillessen. Åpenbart, løsningen internt, spesielt i tilfelle av keeper. Pique og Sergi Roberto fikk også resten, mens Jordi Alba og Samuel Umtiti forble på benken. De er alle, i prinsippet, var ment å vises på feltet hvis vi snakket om kampen, sier real Madrid eller Atletico Madrid. Det er spillere som base.

Men i stedet for dem dukket opp på feltet ikke den mest overbevisende kombinasjon av Jeremy Mathieu og Javier Mascherano. Ingen av dem vi husker, startet sin karriere som midtstopper. Ja, Mathieu scoret (Betsson) det eneste målet i Barca, klarer å spille etter en corner, men han savnet spiller i episoden med den første målet, og ikke klarte å sikre en dum feil Mascherano, etter som straff av “Barcelona” det er en stor feil og slått ut det andre målet.

Cillessen også kunne spille i begge episoder bedre, spesielt i episoden med den første bommet på ballen. Selvfølgelig, det debut i slike forhold så vidt passert lagets keeper, når det viste seg at en gjeng i forsvar, var svært vanskelig. Nederlenderen må raskt tilpasse seg, blant annet for å lære språket. Kanskje i denne situasjonen Luis Enrique hadde å stole på Jordi Masipa, som han ofte hyllet, og som kjenner sine partnere.

I alle fall, alt dette er sekundære faktorer, “Barcelona” ble brukt til å knuse motstanderen på deres hjemmearena med makt av en orkan, uavhengig av hvem som går i startoppstillingen. Men Busquets og (Betsafe bonus) Denis Suarez denne gangen var det verre enn deres evner. Og Paco Alcacer bør ikke vente for spesielle oppgaver i debuten spill for laget. Han hadde en sjanse på mål i andre omgang, men han tapte målet. Selvfølgelig, Paco vil ha muligheten til å bevise sin verdi til klubben, men i dette spillet, Munir El haddadi, hvis “Barer” uvørent lånt Valencia ville ha vært mer nyttig. Fortsatt en elev av “La Masia” er mer tilpasset den spillestilen av Katalanerne, og kan delvis kompensere for fravær av Messi og Suarez.

“…– Det var en dårlig kamp fra begynnelsen, vi manglet presisjon. Jeg er skyldig i dette. Jeg trygler skyldig, sa Luis Enrique etter kampen. …”

Og han hadde rett. Rotasjonen er definitivt nødvendig. Videre, i løpet av sesongen, det er uunngåelig. Men denne gangen, Luis Enrique gjort en rekke endringer. Noen av dem ble tvunget, og det faktum at Messi Suarez startet kampen på benken, kan du likevel forstår. Men Luis Enrique har satt på stor risiko spillet av team forsvar, og “Alaves” straffet (Betsson bonus) mentor “Barcelona” for irrelevant eksperimenter.

Og selv om det er bare ett tap, det kunne ha vært unngått hvis Asturianske spesialist litt annerledes å sette opp aksenter i startoppstillingen. Resultatet er en enkel taktisk overraskelse, som ga Mauricio Pellegrino, som foreslo ordningen 5-4-1, ble en umulig oppgave for Luis Enrique, hva treneren i den katalanske klubben og ingenuously tilstått. “Jeg hadde ikke forventet at “Alaves” vil spille i en slik ordning, de bare ikke spiller bra,” sa rormannen blå garnet. Vel, “ødelegge bean” (kallenavn “alavesa”), skal, igjen og igjen overraskelse denne sesongen. Du har allerede startet.