Empoli FC – Città di Palermo

Novo za 2017. počet će u talijanskoj Serie A, dvije ekipe bore za spas, i to Empoli i Palermo. Nešto bolje su kuće, koji ima četiri točke olovo nesestupové poziciju upravo ispred Palerma. Prije Božić, obje momčadi izvode relativno dobro, oni su u stanju uspostaviti na kraju godine?

Iako Empoli prije Božića izgubio na zemljištu Atalanta Bergamo samo 1: 2, ali je dva kruga prije nego što je stekao četiri boda iza pobjede nad Cagliari i goalless neriješeno u Bologni. Azzurri zato skoči kliziti ponor, ali do sada samo četiri boda, plus pretposljednji Crotone ima igru ​​u ruci, a ako je uspio, dovelo bi Empoli samo dva boda. Bilo bilo kojem trenutku izračuna, sigurno je da odjeli trener Martusciello čeka baci u borbi za spremanje. Do sada niste učinili previše dobro s druge strane trija Pescara, Crotone i Palermo na to je još gore.

To je ta druga jedinica će biti novogodišnji suparnik Empoli i relativni položaji dvaju timova u tablici biti će posebno važan angažmani. Palermo također uključivati ​​krajnje nepopularan protivnika, nakon svega, uspjeli su pobijediti Empoli posljednji put u 2008. godini! Duge gotovo devet godina, kako u Serie A i Serie B, na Azzurri nezrelih. Štoviše, četiri utakmice u nizu nije uspio postići taj toskanski cjelinu ili cilj.

Sada je vrijeme da se ova dugovanja. Na kraju Palermo nije sve loše. Pogotovo u Genovi šokirao javnost promet od 1: 3 do 4: 3, ali onda samo vezan za spašavanje dvoboj s Pescarom 1: 1. No, važno je da Coriniho odjeli počeli prikupljati bodove, jer bez njih to bi, naravno, nije.

Na domaćem strani sastat će iskusni napadač Alberto Gilardino.


Svjetski prvak iz 2006. Unibet bonusi godine, radio je između ostalog u Palermu, osim u odsutnosti kao Zambellia i Costa. Ni Bet365 depozita Palermo preko praznika Bet365 besplatni ulog nije uspio sastaviti pun i na taj način se podudaraju s Empoli neće pokriti Marson, Rajković, Giuliana i Andělkoviče.