Hull City – AFC Bournemouth

U krizi, bori Hull ima jednu od posljednjih prilika da se realnije uključe u borbi za spremanje. To mora pobijediti kod kuće u Bournemouth, što je pomalo iznenađujuće se na gornjim katovima stola.

Obrazac Domaća momčad je stvarno zaplakání – posljednja pobjeda datira s početka studenoga, od tada devet igara čekaju tri točke zapis u. Pod navedenog broja utakmica Hull je postigao samo tri poena u tri posipana izvlačenja. A za navijače, to je bolje da ne sadrže ne žele biti na njihov tim bio, ako možda i Robert Snodgrass odlučio napustiti.

To Bournemouth trenutna lokacija može iskoristiti. Posljednje dvije utakmice dodatnih troškova s ​​Eddie Howe Bet-at-home poker platforma je izašao vrlo dobro – prvi van deklasiranoga Swansea, nakon čega je onda posegnuo za senzacionalni pobjeda nad Arsenal London, dok je još dvadesetak minuta prije kraja na čelu s tri gola. Njegovo vodstvo je, međutim, na kraju nije mogla održati, zbog onoga što ste zapisali u tablici samo jedan bod za neriješeno.

Međusobno utakmicu prvo polugodište Unibet minimalni koeficijenti završila krajnje debakl – Bournemouth kada je njegov suparnik raspršili 6: 1. Međutim, u prethodna dva slučaja, kada se ova dva rivala sastala se u tlu Hull, uvijek se radovao dom – i taj trend ne bi nužno nastaviti u subotu.

Trup se može propustiti Curtis Davies i Michael Dawson, oboje Bet365 klađenje imenovani čeka kasno test na temelju trenera procijeniti da li će igra biti spremna. Definitivno ne vraća Jake Livermore. Novi dodatak – Oumar Niasse – može se onda pripisati njegovoj natjecateljski debi.

Bournemouth već može računati na Ryan Fraser, koji je izliječen ozljede potkoljenice. Gosti mogu, međutim, pomoći Nathan što se povukla iz hosting Chelsea.