I siste sesong av Europa League

Mens optimistisk fans av CSKA og “Zenith” ikke tror på min egen lykke, og prøver å fordøye hva som skjedde i kampene med “Bayer” og “Maccabi”, journalister-realister er på ingen hast med å gå i lommene på ros for våre klubber ord. Fordi alle idretter comeback ukritisk anvendes til god eliminering kamp, selv om det ikke alltid. Mye kulere med suksessen til “bekreft” i det siste – man UTD og scousers vil ikke tillate deg å ligge. Deretter brutt forferdelig spillet vil øke uten mye analytisk snakke, og taperne vil være begravd under en haug av sympatiske kommentarer.

Siste sesong i Europa League “Liverpool” fabelaktig “imbecil” i svar mot Borussia Dortmund i 1/4-finalen scenen, og så fotball fokus Liverpool retur lite visste de vet at med en så elendig forsvar team av veivisere Klopp er ingenting å fange i finalen organisert Sevilla emery. Og der, i et felt fra en fan medfølende melding nå gravlagt de røde heltene fra i går?

Ved starten av den Europeiske turneringer rabiat priste CSKA og “Zenith” for comeback i Tyskland og Israel – en utakknemlig og farlig. I dag er du såret knight vakre vinnende bilde – heldig, er stolt over å forlate slagmarken med et skjold i hans hender. Og i to uker mer en sterk rival for tilsvarende fotball uaktsomhet vil fullføre, lagt på et skjold, stå langt borte og ignominiously begravet i en massegrav tapere.

Det er som overused eksempel på et isfjell og tips: ta den dypere, Herren. I dybden den grunnleggende strukturen av CSKA du kan oppdage to midtstoppere, som for to 71. De som allerede kan ikke holde opp med raske bevegelser og ungdom angrep Bayer – katt-og-mus, som i eldre medlemmer av katten familie er dårer. Fersk tysk musen manøvrering, diktere sine betingelser for å flytte rundt på plenen, en grå-haired, trege og imponerende russiske katter gjenstår bare å betegne synligheten av jakt. Og det er synd å kaste ut velfortjent, uføre sel bak døren, fordi en god eier som ga den røde og blå fans, et flott stadion, ingen penger til nye keepere etter å ha brutt trist oppføring av Akinfeev. En trist, deprimerende syn. Foran Tottenham. Og hvordan du skal takle?

“…Vi spilte en stygg første halvår, ganske dritt. Vi har ikke lykkes, de scoret to mål… Og da stillingen ble 2:2. For å være ærlig, jeg vet ikke helt forstå hvordan vi klarte å score to ganger i et så svakt spill, Pontus Wernbloom etter kampen med Bayer anerkjenner klart grusomheter av hæren fotball….”

“Prestasjon” Zenit er en annen historie: det virket for blå-hvit-blå var i en rolig modus til å sparke spillere, “Maccabi” i deres territorium. Og i virkeligheten viste det seg at Hulk er slått av, Yuri Lodygin på en vane har inkludert scoring av sveiv, den største fienden av teamet. Beklager, men dette beskyttende mål, nivå av FNL. Ett tegn fra guest team vanligvis portrettert ikke forstå det, og Mircea Lucescu etter kampen sa:

“…– Kokorin i den første omgangen vi spilte veldig dårlig, men jeg forlot det på feltet. Så mange turnovers – han famlet ballen i kontringer og straffet oss. I dag var ikke hans beste kamp, selv om han scoret. For å være ærlig, jeg er ulykkelig. …”

I sin post-match tale Lucescu kritisk husket Lodygina med Zhirkov, tap og avslapning, samt det faktum at det russiske laget knapt fortjente en seirende resultatet er vist i mesteparten av spillet fotball.

Se også vår side partnere: gjennomgang og selskapet – gjennomgang og den siste siden i vår sponsor