În general, Spartacus a avut un meci bun

În general, “Spartacus” a avut un meci bun: în lungi momente de timp controlat mingea, a marcat și periodic avut o repriză mai slabă decât bine bucurat fotbaliștii albastru-alb-albastru comandă. Jucătorii dezamăgit, și nu le poate înțelege. Cum putem înțelege faptul că “Zenith” Lucescu a câștigat pe bună dreptate, și o colecție de erori de arbitraj în această întâlnire a distrus integritatea și percepția vizuală meci, umbrit lui procesuală firea, dar nu în mod specific afectat de oricare dintre goluri, de aceea nu este pusă la îndoială în modele de rezultat. Da, rosu-alb imaginația spectatorilor spune: “un Egal sau o victorie”. Meu jurnalistic expertiza maxim o evaluare obiectivă: “Spartacus” de a învinge.

străin în careu, și Ivanov în favoarea oaspeților, dar a fost deja prea târziu pentru a spăla de rușine. Așa și a dispărut din vedere curat de fotbal; în potențialul unul dintre cele mai bune meciuri înălțime de sezon a murit în hot conversații și discuții aprinse despre sportiv de arbitraj. Și prin acest sumbru mizerie de jurnalistice revizuirilor și comentarii și o lumină strălucitoare s-a calificat singura persoană a cărei sobrietate judecăți de necontestat. Este Oleg Romanțev: “La Spartak menționez intreaga echipa. Pe care a creat “.

Carrera in ultimele trei meciuri a încercat fără succes să predea bagajul de predecesorul său, iar arbitrul Ivanov “” la fel de cool spurcat acest coaching purta, din cauza decizii discutabile Sportingbet (portal web) de judecător încă în joc cu “”, care ia acum parfumat marfa la Moscova, cumva, nu cu mâinile.

Fotbal de judecător în Rusia – personaje profesional săraci, și de ani lungi de practică arată că astăzi această problemă puțin le pasă responsabile de calificarea lor. Cu câțiva ani în urmă Roberto Rosetti sincer într-o baltă de fotbal a rusiei, în cadrul emisiunii “Fluier”, “NTV-Plus” chiar pronunța anumite cauze de degradare și a subliniat pe de artizanat gauri, dar așa și nu a eFortuna (eFortuna) ajuns la buton magic, peste noapte lăcomia de profil calități de arbitraj post. Se pare că judecătorii noștri de mult timp sunt bogate în alta, și în carieră progresul lor este oarecum îngreunat – absolut de prisos ocupație, când tot ce există. Esti doar .

Iar pentru cei mai fideli și disperate fani am amabilitate comunic informații importante: arbitrul Serghei Ivanov – originar din Rostov. Așa că pe Don va merge el, judecătorul, pe Don…
More: (cele mai bune case de pariuri online)