Košice kezdődik a Bajnokok Ligája csütörtökön Kölnben szombaton otthon

Bratislava. Különböző modellek jégkorong Bajnokok Ligája és az Euroliga a múltban nem élte túl hosszú. Része a következő kísérlet is Košičania.

Szerdán, a német utazási Kölnbe, ahol ők voltak a 17 fős Lanxess aréna várja csütörtökön 19.30-kor a hazai csapat cápák. Az utolsó német League Cologne elvesztette az Ingolstadt.

„Számunkra a Bajnokok Ligája örvendetes sokszínűség. Mi jól reprezentálják-szlovák jégkorong, és úgy vélik, hogy a vonzó ellenfelek a Steel Arena vonzza a jó látogatás „, mondta az edző Košice Anton Tomko.

Klubok nehéz megtalálni dátumokat az európai verseny trojzápasovom programban többnyire a hazai versenyt. Még mielőtt LM, amely fog játszani a 44 klub 11 négytagú bázikus csoportok, egyes tisztviselők aggódnak.Zlín habozott

A cseh bajnok Zlín van a repülőtér körül, így növeli a szállítási költségeket. Ezen túlmenően, az oktatók félt a játékosok tud kezelni két hosszú évszak egy sorban, a játékosok is jelentősen lerövidül ünnep.

A Zlin gondoltuk, hogy kiadja a helyet Vitkovice mint legyőzése döntős. A Bajnokok Ligája messze nem csak játszani mesterek cseh klubok kaptak helyet és Trinec, Liberec, Pardubice, Sparta és Vítkovice.

A Nemzetközi Jégkorong Szövetség fektetett be az első évben a Bajnokok Ligája 1,5 millió euró volt.Ez a könyv klubok részvételét a versenyben osztott -tisíc 875 euró a győztes várja 160.000 euró.

Košice edző azt mondja, hogy a csapat készen áll a Bajnokok Ligája is.

„Játszottunk minőségű ellenfelek.


Mi egy jó fitness szinten. De azt is meg kell kezdeni nyerő „.

Kosice mind a hat nyári előkészítő mérkőzést elvesztette. Fokozatosan, Martin, szlávok, Zvolen, Čerepovcom, Třinec és Vítkovice.Anélkül, három sérült

A kölni mi induló bajnok nélkül a trió a sérült játékos – Sedu, Lapšanského és Sojčík. „Hiszem, hogy annak ellenére, hogy a kölni fekete sorozat veszteségek tört”, mondta Tomko.

Köln csapat vezet ismert edző Uwe Krupp.

„Volt kapható DVD-n a rájátszásban. Stílusuk meghatározott káder, ahol sok a kanadaiak. Vár ránk fizikai jégkorong, Otthon befejezi minden harc „, mondta Tomko.

Košičania unibet fogadási bónuszt indul azonnal csütörtöki mérkőzés otthon szombaton 17.30-kor a hazai acél aréna várja a finn bajnok Kärpät Oulu. Felvételi a játék öt-tíz euró.

A támadó csapat Kosice Marek Zagrapan élvezi a híres stadionok.A kölni Lanxess aréna játszott 2010-es világbajnokság a nemzeti mezt.

munkája során a finn hämeenlinnai a 2011/2012 szezonban jól ismert stadion Kärpät Oulu, a következő három szezonban a mez Trinca játszott ismét ellen Liberec. Zagrapan ellenfelek tudják

„A legtöbb várja, hogy Finnországban, de minden ellenfél nyerhet. Próbáljuk meg, „mondta a klub honlapján Zagrapan.

Negyven éves csatár Peter Bartoš szívesen Košice végre össze a versenyt a nemzetközi részvételt. „Kassán lesz ünnep a nézők és a játékosok.A fiatal játékosok, hogy tényleg segít. „

Košičania lesz az indulás Rastislav Stan hivatkozhat egy tapasztalt kapus Alexandr Hylák, utódok Pardubice.

A folyamat a négy-tagú csoport nem lesz könnyű Košice. A csapatok kétszer ülésezik unibet sportfogadás bónusz – itthon és azon kívül. Miután befejezte a szakaszt előre a kerek tizenegy nyertesek az öt fő csoportba plusz a legjobb a tábla golfütőkészletet más városokban.

Háromfázisú játszik a knockout jelenti megtorlás. Döntő csak egy mérkőzés, a hazai jég előnye lesz a csapat egy jobb egyensúlyt az alapszakaszban.

unibet sportfogadás online