Kun jääkiekon world Cup pelata kaksi olematon joukkuetta

Kun jääkiekon world Cup pelata kaksi olematon joukkueet Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, kunnes 23-vuotiaana, Juri usynin mietin miltä näyttää nuorten joukkue muualla maailmassa jalkapalloa.

Viimeksi mietimme mikä olisi paras nuorten joukkue Euroopassa. Minun on myönnettävä, se osoittautui, että on välttämätöntä, ja voisi taistella voitosta lähes mihin tahansa turnaukseen. Se on aika mennä joukkueen muuhun maailmaan ja anna kaikkien päättää itse, mitkä ovat mahdollisuudet, että se olisi vastoin Euroopan dream team.

Maalivahti

Ederson Moraes, Brasilia

Brasiliassa, suuri maalivahdit näyttävät hyvin harvoin, ja Ederson on vielä liian aikaista sijoitus sinänsä, koska Benfica kotimaan Liigassa hän pelasi vain 10 peliä, mutta heidän oli jo vakiinnuttanut itsensä paras puoli. Vaikka oli huhuja kiinnostusta Manchester city, mutta tällainen harppaus urallaan hänen tehdä ennen. Voit jopa kutsuvat häntä yksinkertaisesti loistava maalivahti ei ole, mutta mahdollisuus on, ja nuoria maalivahteja Euroopan ulkopuolella vedonlyönti Betway (napsauttaa), asiat ovat melko surullinen.

Jose Jimenez, Uruguay

Etelä-Amerikassa rakkaus kaunis peli, mutta koska siellä on paljon enemmän eliitin eteenpäin kuin puolustajia. Kuitenkin, vuonna läpipääsemätön puolustus, “Atletico” sisältää kaksi erinomaista Etelä-Amerikan keskus-Bek. Ja jos Diego Godin oli jo kovettunut veteraani, Jimenez vain aloittaa tapa suuri jalkapallon, mutta on jo vakiinnuttanut asemansa paras puoli. He kulkivat niin vähän, johtuu pitkälti siitä, että niiden rooli täydellisesti suorittaa Jimenez.

Marquinhos, Brasilia

Viime aikoina PSG on kerännyt kaikki valo Brasilian puolustus, Thiago Silva, David Luiz ja Marquinhos. Viime kuin vedonlyönti Betfair (Betfair tarkastelu) muutaman putosi pois trio, joka oli ajoittain pakko pelata siipi. Paluuta Luiz Chelsea kaikki on helpompaa: Marquinhos on palannut tuttuun paikkaan, joka näytti kaikki niiden parhaat ominaisuudet ajoista pelaa Roma.

Eric Bailly côte d ‘ ivoire

Sen jälkeen siirtyminen “Manchester United” hiipivä huoli siitä, että hän vain ei ole valmis tällaiseen jyrkkä nousu, jopa “Villarreal”, hän vain oli aikaa vakiinnuttaa ja pitää vain yksi vahva kausi. Kuitenkin ensimmäisen ottelunsa muodossa “red devils” Bailly on pakottanut monet muuttamaan mielipiteensä itse, todistaa, että hän on valmis uuteen haasteeseen. Eric pelaa hyvin viileästi, joka on olennainen laadun pelaaja avainasemissa voimakkain Liiga maailmassa.

Keskikenttä
Fabinho, Brasilia

Se on harvinaista nähdä tukimies niin malttia, että tuo rangaistuspotku, mutta koko ajan tämä osa “Monaco” on nuori Brasilialainen. Tästä johtuen laatua hän on jo sijoitettiin vedonlyönti Sportingbet (vedonlyönti ja kasino) 10 kertaa ranskan Liigassa, mutta vielä tärkeämpää hänen sitkeys ja kyky saada pois taistelu pallon voittaja, mikä lisää hänen taito puolustava lohko. Monaco voi saavuttaa paljon tänä vuonna, ja ilman aktiivista tukea, yksi heidän johtajistaan, he eivät voi tehdä.