Massimo er emosjonell person

Et par dager siden våknet jeg opp, bla gjennom news feed, veldig redd. Tenkte jeg plutselig at jeg har gått glipp av noe. Har for å være Massimo Carrera har gjort noe veldig forferdelig, jeg trodde sleepily. Kanskje Italienerne annektert Krim. Eller sagt at en lærer er et kall, ikke et yrke. Eller til og med sendt til President i Filippinene, EU til å gå til helvete. Vitser vitser, og følelsen av at de viktigste “Spartacus” har annonsert informasjon krigen ikke har forlatt meg selv etter at jeg drakk to kopper sterk kaffe. Jeg intervjuet, selvfølgelig. Men ikke bare om Alenicheva, som alle snakket om. Mer om Karpinska at ingen la merke til.

Nei, jeg er ikke alvorlig er besvare dine suspendert vantro om krigen. Bare plutselig tok meg selv å tenke på at før disse to intervjuer om Massimo i Russland, ingen snakket syk. Ved første, forble han en mann som var utnevnt i stedet for Barcelona, da er det bare en morsom italiensk mann som går til å kose med spillere på eget lag på banen etter å vinne kamper. Men han var ikke en negativ karakter til i morgen. Fordi det er umulig å snakke negativt om en person som har alt. Vifte aldri vil gjøre. En vifte med ham, Carrera, ønsker å “Fratria” vinner. Det er derfor jeg ble svært overrasket Alenicheva “ikke” og Karpinsky “jeg vet ikke hva jeg spiller “Fratria”.

Det virket for meg som de er også fans av “Fratria”. Og viktigst av alt, jeg kunne ikke forstå hvorfor. Laget i første omgang, bare på karakteren trakk seg ut av en vanskelig seieren fra “Orenburg”. Hvorfor nå? Tenkte jeg.

Men det som skjedde, skjedde. Hvis jeg mener at det er viktig? Definitivt ikke, Mino Rayol om pohlesche sa Klopp, Klopp ikke synes å ha gått med sorg i sprit. Jeg skulle ønske jeg var i stedet for Massimo Carrera til disse to intervjuer var det ikke? Definitivt, Ja.

Massimo – emosjonell person, jeg tror alle som allerede er realisert dette. Emosjonelle mennesker kan være veldig inspirerende og motiverende andre mennesker. De er i stand til å finne de rette ordene for det ville virke uvirkelig situasjoner åpent med vanskelige mennesker. Å holde hender de kan, Ja. De har fantastisk utviklet en slik ting som empati. Evnen til å se på verden gjennom øynene til en annen person. De kan bokstavelig talt gjenopplive din egen energi, til å åpne den tilsynelatende talentless folk noen nye fasetter av deres evner. De kan lage vegetabilske talent. I ditt liv er det også slike folk, er jeg sikker på. Og hvis du har, så vet du at de vet alt det over for noen, men seg selv.

Depresjon – her er den ned siden av alle disse brennende øyne, flammende taler, og ord på menigheter “fantastisk motivator”. Jeg er alvorlig bekymret for at Massimo Carrera kan falle inn i en depresjon. Og sammen med det – og “Fratria”.

Selvfølgelig, du kan starte dette dum patetisk bravado om “han er en voksen mann, hva er depresjon” og sånt. Selvfølgelig, ikke slå en voksen mann inn i en depresjon på grunn av noen intervju med tidligere sjef. Riktignok en veldig stygg, mener faglig i forhold til den personen du de facto har bedt om i team intervjuer. For det andre, carpina, han trolig ikke har lest. Nei, Carrera ikke 15 år gammel skolejente, det vil ikke kutte vener. Men han er menneske som deg og meg.

Hvis laget plutselig mister de neste tre spill (og at “Zenith” “Rostov” og CSKA, så sannsynligheten er) og eieren av klubben vil trekke din merkevare pseudoglobulin om “skam” og “downed pilot”, hvis laget plutselig begynner å bli nervøs, ikke “Gració, BL*d’!”, og noen av spillerne vil være misfornøyd med noen handling Massimo, eller laget helt ville bli et opprør og løsrivelse, men slike tilfeller var; når i øynene av journalister Carrera plutselig vil ikke kult italiensk, “neste”; når han hører fløyta i sin egen adresse, etterfulgt av banneret “Fratrii” om mangelen på vilje og brev om “verdier” og “ånd”; når hele partiet av eldre veteraner med og uten forhold til “Spartaku” vil Uttrykke sin estetiske Phi. når alle av en plutselig falt fra hendene, som det vanligvis skjer, som i bowling, som alltid, være SIKKER på å huske dette Alenicheva, “pløyd dempe”, og kanskje finner ut om intervjuet Valera. Og det vil ikke hjelpe ham. Som “Spartacus”. De bare synke dypere inn i en depresjon.

Partners Entry: sidens og selskapet – les mer og den siste siden i vår sponsor – sidens.