Matikainen várja Slovan, kedden este aláírt egy szerződést

Bratislava. Új edző jégkorong játékosok Slovan Bratislava Petri Matikainen rájön, hogy ő a sok munka. Pozsonyban jött csak keresni.

Az első dolog, hogy tudja a csapat, az első alkalommal a csapat találkozik szerdán reggel és este várja a versenyt premierje a padon belasých ellen Medvescak Zagreb.

Štyridsaťsedemročný Matikainen aláírt kedd este vezetésével szláv zmuva szezon végéig 2014/2015. Pozsony klub ő váltotta Rostislav Chad. Matikainen: A döntés hamar

„Slovan egy nagy szervezet. Én nagyon jó emlékek a város ki a vb 2011 Tudom, az emberek ebben az országban a szeretet jégkorong csarnok meccsek Slovan megtelt.Saját érkezés Pozsonyban nem volt pénz kérdése, én akartam vezetni a csapat, „mondta megérkezése után Pozsonyban Matikainen.

Elmondása szerint, a tárgyalások Slovan kifejezni.” Még az én döntésem volt, nagyon gyors „, mondta a finn edző.

„azt akarjuk, hogy vonzzák a rajongók, hogy tartsa tiszteletben, hogy a mérkőzés elfogyott.


Igyekszünk, hogy játszani párbaj tele érzelmekkel. Szeretném Slovnaft Arena volt a rettegett hely ellenfelek. Szeretem a kemény és agresszív jégkorong, amit megpróbálunk, hogy megmutassák, „mondta Matikainen. Maroš Krajči (balra) és Petri Matikainen. PHOTO – hcslovan.sk Krajči: Riha megy Bratislava rendszeresen

” A csoport jelölt a pozícióra mi is vezetőedzője a kiváló referenciákkal kiválasztásával Petri Matikainen.Ez egy képzett finn edző, kiváló motiváló és stratéga, a másik plusz az intézkedés a Omszk padon, „mondta a klub általános igazgatója hcslovan.sk Maroš Krajči.

” Mivel az új edző ígéret támadó játék zajlik haza. Matikainen van Slovan már ma rendelkezésre álló erős végrehajtását a csapat, amely meg fog tenni mindent, hogy olyan gyorsan alkalmazkodott a körülmények. „

A résztvevő KHL elengedése után a cseh edző Rostislav Chad beszél honfitársa Milos Říhom. megállapodásra jutott.

„a pozsonyi sétál rendszeresen, ő volt az utolsó játék. Az ő részvétele az ülésen azonban nem kell összefüggő tárgyalása szlávok. A konkrét tárgyalásokra ott,”kiderült Krajči.Két alkalommal edző az év

Matikainen kezdte edzői karrierjét a padon junior csapat Pelicans Lahti 2003 is szolgált, mint egy asszisztens a válogatott az elmúlt 20 évben.

Ugyanez a funkció két évet szolgált a csapat Espoo Blues felső unibet internetes sportfogadás hazai versenyt, mivel a szezon 2007/2008 később lett a vezetőedző.

2010-ben, ő is dolgozott a válogatott, mint egy asszisztens, és a bajnokságot egy évvel később tartott Pozsony és Kassa, megnyerte a válogatott a finn aranyérmet.

Miután az éves angažmáne vezetett IFK Helsinki kétéves Avangard Omszk a KHL tavaly, de elkészült az edző az osztrák Graz 99ers transznacionális EBEL liga.

A tetején a finn verseny lett az év edzője kétszer, a következő években a 2007/2008 és 2010/2011, mikor kihozta Espoo Blues a végső rájátszásban.Super város és a szurkolók

„Pozsony nagyon jó volt. Ember, mi egy nagy város ma. Az Ön országában az emberek szeretik a jégkorong. Látjuk, hogy a terem majdnem tele van minden játék, hogy játszott Dániában vagy Norvégiában, hogy nem számít, „mondta egy interjúban Matikainen Hokejportal.sk februárban.

„Amit konkrétan a memóriában maradnak az utolsó játék Szlovákiában, akkor lehetne egy kicsit pályán. Teljes Arena és az ünneplés a csapat, különösen Pavla Demitru. Mégis szlovák csapat lényegében sikertelen bajnokságban. „Záborského volt egy nagyon boldog

Azt képzett és több szlovák jégkorong játékosok és szereti őket vissza. Branislava Mezeia, Gabriela Spilara és Thomas Záborského.

” volt Thomas nagyon. egyszer egy darabig vele voltak kisebb problémák.De figyelj, amikor ott voltam én, ez volt a legtermékenyebb játékos, „Matikainen mondja. A szlovák jégkorong néz a maga módján.

„Nem tudom, miért, de néha úgy tűnik számomra, hogy a támadók elsősorban a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában néha bonyolult. Ők megszokták, hogy nagyobb szabadságot a unibet élő fogadás jégen, játszik, mint ha csak a készség „, mondja Matikainen.

„És amikor a skandináv edző egységes, öt tagból álló meghajtó jégen, ami együtt kell működnie, hogy megvédje az első helyen, hogy van egy kis probléma, hogy” mondja FIN, akiknek otthon kétszer nyilvánították az év edzője.

„Néhányan, mint a művészek, meg kell kezelni őket különlegessé. De kiváló játékos, Záborského nagyon boldog vagyok, és nem bántam semmit „, mondja Matikainen.

unibet online sport fogadás