Sezonul a început mai devreme, meciul de la München cu cea mai “Bavaria”

Sezonul a început mai devreme, meciul de la München cu cea mai “Bavaria”. Spartacus arata destul de decent. Acomodat repede în apărare . Scorul dintr-o poziție avantajoasă, totul ar putea merge la un alt șanț – și soarta în “Spartacus”, și la “Spartak”. Dar totul conjunctiv. “Galacticii” au marcat un gol la sfârșitul anului și acest lucru a fost suficient pentru victorie. Dar de la Moscova a promis să devină . Cu atât mai mult, niger și Rusia ar trebui să a fost de a ajuta proverbiala generalul Crăciun, mâna la “Arsenalul”. Iar în calitate de incalzire – de interes bavarez la Titov prețul de 25 de milioane de euro.

Nu am reușit. Nici “Arsenalul”-2, nici Egor. “Bavaria” a câștigat încredere 3:0 – două dintre cele trei a pus Mehmet . Poziția în grup s-a înrăutățit, iar interesul la Titov ca de-atunci a început să scadă. Poate a fost corecta de la Londra. Dar cu “Arsenal”, care efectuat într-o formă cu un străin, s-a dovedit și plictisitoare, și dezamăgitor pentru clubul nostru. Tot a decis de golul marcat de Thierry Henry, datorită căruia “Spartacus” și-a pierdut șansele de continuare ulterioară a lupta în Europa. Se putea concentra asupra campionatul Rusiei.

Un meci cu un incepator Premier League “Soim” a fost foarte dificil și s-a încheiat cu o remiză albă. Patru meciuri oficiale a petrecut “Spartacus” și nici un gol. Când o fost? Primul gol a fost marcat, și apoi din penalty, în nimic nu meciul cu Lyon”. Ceva nu este. Și marcator al întregii Uzbekistan nu se blocheaza pariuri sportive Favbet (sunteți în căutarea Favbet) și pariuri sportive Netbet (Netbet), și – departe de Roberto Carlos, da și ceilalți nou-veniți nu foarte. Unul fericit.

În sfârșit, prima victorie în Novorossiisk 2:1. De multe ori Victor a marcat pe final. Apoi CSKA datorită Vasile Baranov, care a criticat nu mai rar decât . Gol Maxim -a asigurat victoria pe “Rotor”, iar penalty în executarea Dumitru a adus cele trei puncte în Rostov. După cinci tururi 13 puncte din 15 posibile – campionat program. Viața este tot mai bine? Da. Doar marcat doar cinci goluri. Fiecare gol se naște în chinuri, și nu e vorba în . Tace Alexandru , tace, Nikolai Pisarev, tac eroi anterioară toamna brazilienii Robson și . Ultima și nu de ședere în adâncime stoc. Robson același timp, s-a evidențiat faptul că pe cap .

În cazul în care patru victorii, acolo a fost așteptată și cea de-a cincea. Cu atât mai mult, că adversarul – nou Premier League “Torpedo-ZIL”. A fost așteptată mare victorie. Ce este acolo. Nikolai Pisarev a deschis poarta fostului Alexandru doar în minutul 85. Și de atunci nu a tinut – un egal pe stadionul “Lujniki” 1:1. După șapte etape disputate campion de – a patra. Și înainte de trei “Aripi de Sfaturi”, “Zenith” și “Șoimul”. Decolarea din Cupa acasă după înfrângerea de la “Socola” a dezamăgit, dar nu pentru mult. Răsfățat de medalii de aur fanii au crezut Cupa secundar trofeul.

În asurzitoare 0:3. Două goluri în poarta lui Alexandru trimis de Valeriu , care au plecat din “Spartacus”, un alt – Adrian Sosnovschi, care nu au dat la “Spartak” o șansă. Valeriu nu a putut rezista, a arătat Oleg Ivanovici pe tabela de marcaj. Nu iubitor roșu-alb partea presei și a suporterilor triumfă. vine de pretutindeni. Înainte de meciul naționalei cu el a fost întrebat despre perspectivele de echipa principala țară le din “Spartacus” , și . Răspunzând, Oleg nu a putut presupune că lor (în contextul echipei), fotbaliștii de eforturile jurnaliștilor de a transforma într-o “evacuare material”. După acest caz, Romanțev și anterior, nu conferința de presă nu a oprit la ei, mers pe jos, iar clubul a trebuit să plătească în mod regulat pentru neprezentarea antrenor principal.

După înfrângerea în în nimerit Filimonov. A primit o șansă de a , cu răbdare dvs. de oră. Liniștit, chiar portarul a schimbat emoțional și temperamental, chiar prea. A fost un sentiment că last minute ochii activă și gesticulația Maxim s-au dus nu în favoarea cauzei. Nu sunt obișnuiți cu fundașii la o astfel de .

Restul primei runde petrecut destul de – modeste victoriei, jignitoare remize, pierderile “Tabloul de bord” și “Zenit”. Gafă în sankt Petersburg a ieșit lateral, Alexandru Larg, în a doua rundă de furtună “Ajax” t-shirt. “Spartacus”, a încheiat prima rundă de cel de-al doilea, fiind un punct de “Aripi”. În general nu-i nimic, nu de numărare de performanță. 16 goluri în 15 meciuri – nu este suficient pentru “Spartacus”. Nu uitați despre un prejudiciu Maxim și Artiom , din calea de rulare a fotbaliștilor, pe care este foarte așteptat de staff-ul tehnic.