Under en paus på matcher för landslaget i italiensk fotboll

Under en paus på matcher för landslaget i italiensk fotboll har det varit många intressanta: La Gazzetta Dello Sport beräknade löne av alla tjugo klubbar i den italienska Serie A, Sassuolo tilldelas en teknisk besegra Juventus har lämnat in en ansökan i de fall Calciopoli, och såg också den första coaching ombildning. Och i väntan på att rond 3 beskrivs utbud av utmanare till scudetton.

Beppe Marotta har sammanställt ett fantastiskt team – bästa sedan calciopoli. “Gamla Signora” är inte tillräckligt att bara Pogba, men hans roll vagus, Central mittfältare verkar vara att spela bättre tillsammans Asamoah. Det är en massa Hegiras på mittfältet är lysande, de arbetar bra och kompletterar varandra, och när i position registy under dem visas Pjanic är bättre att inte komma i vägen för Juventus. På pappret ser det bra ut, men alla tre av dem benägna att skada (särskilt de två första). I En Serie av problem inte ska uppstå, men vem kan garantera att den avgörande matcher i Champions League de kommer alla att vara frisk och i optimal form?

Annars ser allt bra. Försvar med ankomsten av Benatia och Dani Alves blev ännu starkare, attacken stärkt härdade Higuain (om han kommer att spela på 90 miljoner – är en annan fråga). Plus intressant, som är den eviga önskan fotbollsfan en relativt ung talang som bara har att lägga. Juventus har aldrig sedan den tiden i Mogilata kom till start i turneringen i rang är så klart favorit. Bara ett mirakel kan hindra dem att ta scudetton.

Och namnet på detta underverk – Surrey. Medan inter kommer att byggas om, och Spalletti att experimentera, för att förhindra nya rekord kan bara vara italiensk “Napoli”. I Surry var samma spelare som ett år tidigare. Med undantag av Higuain, som är redo att ersätta Milic. Pol till den Argentinska naturligtvis långt, men inte längre än att Napoli scudetton. Och om avståndet är täckt, det är bara tillsammans. Glöm inte att i 36 mål Higuain fördelarna med SSC Napoli och Insigne är inte mindre än Gonzalo. En av de bästa taktiker i Italien förmodligen kommer att kunna laga mat av nästan samma ingredienser som attraktiv. Men även så att Napoli kommer att behöva lite av ett mirakel att kunna kampen för mästerskapet.

Men i Rom vid denna tid kommer att vara skandaler, intriger och maktkamper. Sedan han och Rom. Den andra kommer Spalletti i Rom började där första slutade. Sedan konflikten med senatorer resulterade i uppsägningen av Mister. Nu tar han kaptenens armbindel De Rossi. Men vi måste hylla Luciano – i denna tid han valde rätt tid och kandidatur. De Rossi får en jätte med de normer för italienska lön, och hans spel är missnöjd med även de mest hängivna fansen. Han hade sedan länge upphört att vara noterade som ledare för vargar, och fluktuationer i den situationen tvingar Daniele att göra även dessa beslut av tränare.

Spalletti vet hur man arbetar med fotboll, men han är inte en specialist i arbetet med teamet. Allenatore risken igen för att förlora omklädningsrummet (Ja, detta är nyckfull, som i “rom), och sedan blev det tajt. Det är inte spara även hans ökända fantasi. Efter sin återkomst till Rom, Luciano försökte redan ett dussin taktiska system och det är osannolikt att ha uppfyllt minst ett av dem. Roma kommer att försöka avsluta i Champions League-zonen. Om positionen hos det eviga sökandet kommer att läggas till allt eftersom kriget bröt ut, “vargar” är lätt att missa framåt, inte bara till Juventus mot Napoli, men någon annan.

Vi rekommenderar också: Granskning av populära bookmakers